Ferencz Olivier Imagefilm

The Artist´s Workplace »

The light-flooded studio is situated on the ground floor behind the gallery. A so-called „Up-Kammer“, which is a kind of attic, is above the cellar door in an elevation of 2.30 meters and serves as a storage for paint and canvas. Until 100 years ago it was used as a sleeping chamber for servants. It is only accessible via a ladder. The historical building from the time of classicism inspires me continually and fuels my creative power.

New Workshop - Ferencz Olivier

In June2014 I have moved my flat and my workshop within Münster. For the new workshop I could win an inspiring location in the former Versöhnungskirche (Reconciliation Church) at Friesenring, at the corner Martin-Luther-Street. The Newsfeed "Ferencz Olivier – New Workshop" from 23rd June 2014 contains further information until the revision of the website.

Newsfeed - 23rd June 2014

Ferencz Olivier and the Neuromedicine Foundation

It was in October 2014 when I made the acquaintance of Prof. Dr. med. Heinz Wiendl, a young physician with great interest in